O produktu

Tradiční výroba nudlí a omáček z přírodních ingrediencí z Taiwanu.
Zakladatelem je sympatický Tony Wu, jehož filozofií je výroba nudlí a omáček bez přidaných umělých přísad a využití surovin, které nám příroda nabízí. Jde především o přirozený a netoxický koncept výroby, bez použití konzervantů, umělých barviv, MSG(Glutaman sodný). Zdroje surovin jsou zcela bez živočišných složek.
Potravinářská továrna je certifikována dle mezinárodních norem ISO. Suroviny použité při výrobě jsou z ekologických farem(s "Organic Certification" Taiwanu), bez používání pesticidů.

PastedGraphic-2      PastedGraphic-3

Velmi důležitá část výroby nudlí je dodržování tzv. zlatých 4hodin během kterých je čerstvé Aloe zpracováno a přidáno do těsta. Díky tomuto postupu jsou v Aloe gelu zachovány všechny důležité živiny.

Aloe_vera_gel_nudle

Aloe vera se přidává při výrobě nudlí ve formě gelu, který zajišťuje elasticitu nudlí namísto běžně používaných potravinových adivit.

Bez názvu 10

Nudle jsou sušeny přirozeným způsobem na slunci, bez použití průmyslových sušiček či dehydrátatorů, nesmažené.

Aloe vera nudle sladka brambora testoviny Taiwan

Vlnkovitý tvar nudlí zajišťuje rychlé a dokonalé prohřátí v průběhu varu(5minut).

Aloe vera dýňové nudle 

Všechny omáčky jsou taktéž bez konzervantů. Používá se například čerstvá citrónová šťáva z tamního ekologického zemědělství, kde není při pěstování používáno chemického ošetření či pesticidů. Citrónová šťáva upravuje pH omáčky a udržuje ji tak čerstvou(místo konzervačních látek či umělého prášku kyseliny citrónové).

Bazalka bazalkova omacka bez umelych prisad 

Významnými ingrediencemi v omáčkách jsou:

Černý sezam je lisovaný tradiční metodou za studena pod vysokým tlakem. Zachovávají se tak vitamíny a minerální látky, např. vápník, hořčík, fosfor, draslík, železo, zinek.

Fialové sladké brambory jsou známe jako přírodní antioxidant, obsahují vitamíny a minerály, např.: vit.A/beta-karoten, B6, C, draslík, hořčík...a velké množství vlákniny.

Chilli papričky pro milovníky pálivých jídel jsou obsaženy ve variantě  nudlí s fialovou sladkou bramborou a pálivou Miso omáčkou.

Taiwan je známý více kvalitními surovinami, taiwanská Chlorella mezi ně také patří. Kvalitní Chlorella obsažena v těchto nudlích má tradici již od roku 1964 a poznáte ji dle písmena T na tabletách. Spousta lidí si dopřává tento antioxidant s vysokým obsahem železa.

Mirin je rýžové víno, které se používá jako dochucovadlo.

Shiitake houby

Do omáček je používán dvouletý zázvor, což je doba optimální sklizně vzhledem k obsaženým látkám a účinkům. 

Taiwanská bazalka má intenzivnější aroma, spolu se sojovými boby zvýrazňuje chuť omáčky. 

Bazalka Taiwan Aloe vera nudle

Sojove_boby_bazalkova_omacka

Fazole Taiwan

Těší nás, že můžeme nabídnout těstoviny a omáčky, při jejichž výrobě se nepoužívají umělé dochucovadla pro zvýraznění chutí.

Těstoviny se vaří jen 5minut, poté se smíchají s omáčkou a jídlo je hotovo.
dynove nudle aloe vera bazalkova omacka

nudle 5minut varit Aloe vera nudle

Můžeme si tak všichni pochutnat na darech přírody.

Dobrou chuť!
aloeveranudle se zazvorovou omackou